1r Simposi d’Aprenentatge i Servei i Servei Comunitari Ambiental

El passat dijous 5 de setembre l’ADENC va assistir al I Simposi Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental al Cosmocaixa, on s’han presentat dos dels nostres projectes: “Fes Reviure el Ripoll“, i “Biodiversifiquem l’entorn urbà“, projecte que hem presentat conjuntament amb el GEPEC.

L’aprenentatge i servei és una proposta educativa que facilita el desenvolupament personal de l’alumnat a través de l’adquisició i la pràctica de coneixements, competències i valors exercint la ciutadania activa per mitjà de la participació en els afers de la comunitat. A través de l’aprenentatge servei es busca que l’aprenentatge i la descoberta es faci a partir de l’experiència, de la transformació social i de la contribució ciutadana a la millora del seu entorn. A més, a partir del curs vinent, tots els centres de secundària comptaran amb el Servei Comunitari com a eina obligatòria, de forma que milers d’alumnes cada any estaran realitzant aquesta mena de projectes basats en la metodologia de l’aprenentatge servei.

El Simposi ha estat molt enriquidor, i hem pogut conèixer altres projectes molt interessants dividits en 4 temàtiques: Boscos, Ecosistemes aquàtics continentals, Ciutats i Biodiversitat, i Horts, malbaratament alimentari i residus.

Podeu consultar més informació al web: Simposi Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental.

Escrit per  Adenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *