ADENC EN SUPORT DE LA JORNADA 13 DE MAIG - REFEM EL CENTRE DIRECCIONAL DE CERDANYOLA DEL VALLÈS.

10/05/2017 | 0 comentaris

Zoom Ampliar / Més imatges

Documents adjunts:

L'ADENC considera que és una molt bona noticia que la societat civil organitzi Jornades de Treball sobre el futur de la ciutat de Cerdanyola, afrontant la seva realitat i la necessitat de replantejar el Parc de l'Alba després de la sentencia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, anul·lant el Pla Director Urbanístic Centre Direccional Parc de l'Alba.

Allò important és que les administracions prenguin consciència i una actitud més "republicana" sobre el paper de les entitats ambientalistes, que han litigat i han condicionat l'ordenació del Territori des de l'any 2003, sense que per part de l'administració, el Consorci del PDU, l'Ajuntament i l'INCASOL-Generalitat de Catalunya, que han menystingut les reflexions sobre l'interès públic i els principis de seguretat i protecció ambiental (Via Verda continuïtat amb Parc Natural de Collserola com indica PTMB, abocador de Can Planas i aqüífers, habitatges en zona contaminada, excés d'infraestructures, etc..)

Animem a assistir a la Jornada a les entitats ambientalistes, mitjans de comunicació, membres de la comunitat universitària UAB i ciutadans de Cerdanyola.

ADENC

 

    CARTA REFEM
    Us convidem a la Jornada REFEM el Parc de l'Alba que organitzem el proper dissabte, dia 13 de maig a partir de les 10 del matí, al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC), al carrer Sant Martí 88.
    Adjuntem el cartell amb els blocs de ponències i el nom dels diversos participants. Considerem aquest acte com el punt de partida de les trobades de la Comissió aprovada unànimement per l'Ajuntament de Cerdanyola, en data de 23 de febrer d'enguany.
    La sentència del Tribunal de Justícia de Catalunya declarant nul el Pla director del Centre Direccional i la mateixa creació de la Comissió municipal amb participació de REFEM i altres entitats, ha de permetre cercar el consens majoritari per a la redacció d'un nou Pla que s'adapti millor a les necessitats de Cerdanyola.
     Els grups municipals i les entitats implicades teniu molt a dir en el futur planejament del Parc de l'Alba. És per això que t'/us esperem a la Jornada.
     Míriam Robles, presidenta del
     Col·lectiu REFEM el Centre Direccional

 

 

Comentaris

Envia un nou comentari

  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Més informació sobre opcions de format

Mollom CAPTCHA (play audio CAPTCHA)
Tecleja els caràcters que veus a la imatge. Si no ho pots llegir, desa el formulari i es generarà una nova imatge. Pots usar majúscules i minúscules.