6è Concurs de fotografia Instants de Natura

16/07/2012 | 0 comentaris

Cartell VI Concurs Instants de Natura

Zoom Ampliar / Més imatges

L'ADENC (Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura) i Obra Social Unnim Caixa convoquen el 6è Concurs de fotografia Instants de Natura amb l'objectiu de fomentar el coneixement i l'estima de l'entorn natural així com per mostrar la riquesa de la biodiversitat dels Països Catalans. El concurs està adreçat a qualsevol persona aficionada o professional de la fotografia i la inscripció és gratuïta. Cada participant pot presentar-hi un màxim de tres fotografies. El termini d'inscripció i de recepció de fotos finalitza el 30 de setembre de 2012.

La inscripció s'ha de fer a través d'un formulari digital disponible a la pàgina web de l'ADENC bé formalitzar-la directament a la seu de l'ADENC. Les fotografies s'hauran de presentar en format digital. Es podran fer arribar a través del formulari web d'inscripció o bé amb un CD o DVD a l'ADENC, a l'adreça C/Sant Isidre, 140. Ca l'Estruch. 08208 Sabadell (indicant al sobre Concurs fotografia - codi 995).

El concurs, que centra el seu àmbit als Països Catalans, consta de cinc categories:
Natura amenaçada, natura protegida: fotografies que il·lustren agressions o que mostren accions de defensa del medi ambient.
Fauna: fotografies en les quals el protagonista o els protagonistes són animals.
Flora: imatges de plantes, tant d'individus o parts com de comunitats, així com també de bolets.
Natura inanimada: imatges de paisatges i d'elements naturals inanimats, geològics, aquàtics, etc.
S'hi estableix una cinquena categoria especial, la categoria juvenil, en la qual entraran les fotografies de tots els participants que faran com a màxim 18 anys durant el 2012.

A més d'establir els premis a la millor fotografia (300 euros) i per a cada una de les categories (150 euros cada una i un lot de productes per a la categoria juvenil), el jurat decidirà les fotografies mereixedores de la menció especial, que són les seleccionades per formar part de l'exposició itinerant. La mostra visitarà diferents municipis d'arreu de Catalunya durant dos anys.

Enllaç al web del concurs: http://concurs2012.adenc.cat/

NOTA: El darrer dia és possible que us trobeu problemes amb les inscripcions electròniques per saturació del servidor. Recomanem no esperar fins les darreres hores del diumenge per fer les inscripcions de les fotografies. En cas de trobar-vos amb problemes tècnics, cal que envieu un correu electrònic a l'adreça correu@adenc.cat

Només es permetrà la inscripció excepcional el dilluns dia 1 d'octubre a aquelles persones que hagin enviat un email amb la problemàtica d'enviament abans de les 00h del diumenge 30 de setembre.

Comentaris

Envia un nou comentari

  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Més informació sobre opcions de format

Mollom CAPTCHA (play audio CAPTCHA)
Tecleja els caràcters que veus a la imatge. Si no ho pots llegir, desa el formulari i es generarà una nova imatge. Pots usar majúscules i minúscules.