Tercera sessió de Plogging a Castellarnau

Data/Hora
Dates - 26/03/2022
Tot el dia

Categories


Saps què és el Plogging? És una activitat que combina passejar i/o fer esport a la natura mentre es recull brossa. El dia 26 de març passejarem i retirarem escombraries i residus del bosc de Castellarnau de Sabadell, juntament amb alguns alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Arraona. 

És la tercera vegada que realitzem aquesta activitat, que és mensual, i el seguiment és molt satisfactori, per part dels voluntaris i voluntàries i els alumnes.  Quedarem a les 10:30 a la porta de l’Institut Arraona, a Sabadell i acabarem allà mateix a dos quarts de dues.

Activitat matinal i gratuïta Us hi esperem!

 

 

 

 

 

 

 

 

Cal inscripció prèvia (Les inscripcions es tancaran el divendres anterior a les 15h):

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Si inscrius infants, indica'ns la seva edat.

Ets soci? SiNo

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *