Bioblitz a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Data/Hora
Dates - 06/05/2022 - 07/05/2022
0:00

Categories


Els propers 6 i 7 de maig 2022 tindrà lloc el primer Bioblitz al campus de la UAB. Un BioBlitz és un esdeveniment participatiu de ciència ciutadana que té com a objectiu registrar tantes espècies de sers vius com sigui possible en un lloc específic durant un temps determinat. Els Bioblitz aporten observacions i contribueixen a enriquir les bases de dades de biodiversitat per a la investigació. Entre tots i totes actualitzarem les dades de biodiversitat de la UAB. Treballem i estudiem en un lloc privilegiat al bell mig de la plana vallesana, en un espai amb una importància cabdal per a la conservació de la biodiversitat  i també com a connector entre les serralades litoral i pre-litoral.

Podràs inscriure’t i col·laborar en el mostreig de diferents grups de plantes i animals de la mà de persones expertes i biòlogues de camp que ens ensenyaran com estudiar els diferents tipus de sers vius. Alhora que potser tindràs la sort de conèixer personalment altres espècies amb les qui compartim el campus.

Estigues alerta per quan s’obrin les inscripcions.

El projecte està finançat per la FAS (Fundació Autònoma Solidària), en col·laboració de l’oficina de Medi ambient de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona)

Ubicació: Campus UAB

Data: Divendres 6, Maig de 2022 – 09:00h

Data fi: Dissabte 7, Maig de 2022 – 20:00h

Organitzador: Projecte Sensibilització i recerca per transformar educant i incidint per la millora de la biodiversitat i la sostenibilitat al campus de la UAB

Correu electrònic::Sandra.Saura@uab.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *