Biomarató de flora al Parc Catalunya de Sabadell

Data/Hora
Dates - 23/05/2021
10:00 - 13:00

Categories No Categories


Volem celebrar el Dia mundial de la Fascinació per les Plantes amb vosaltres organitzant un acte de la Biomarató de flora al Parc Catalunya de Sabadell el diumenge 23 de maig al matí. 

Què és això de la Biomarató? 
La Biomarató és un esdeveniment on els ciutadans de tot el territori estatal podran sortir al camp i registrar el major nombre possible d’observacions de plantes a través de fotografies i utilitzant la plataforma de ciència ciutadana iNaturalist.
Per què al Parc Catalunya? 
L’ADENC estem redactant el Pla de Biodiversitat del Parc Catalunya de Sabadell i volem que la ciutadania també participi en l’elaboració del pla i que conegui què s’està fent per conèixer, conservar i millorar la biodiversitat del nostre estimat parc.
Per qui és l’activitat?
L’activitat està pensada per a tots els públics. Ens dividirem pel parc en diversos grups en funció dels participants: famílies, joves i públic general. La intenció és donar a conèixer el meravellós món de les plantes i gaudir de la primavera al parc. No es requereix tenir coneixements botànics.
Com ho farem?
Uns experts guies botànics de l’ADENC guiaran als participants en la identificació de la vegetació del parc. Primer de tot ensenyaran com utilitzar l’app Inaturalist, com formar part del projecte de la Biomarató i fer registres amb fotos del mòbil. A continuació el joc serà trobar el màxim d’espècies diferents que creixin al parc.
Què en farem de les dades?
Els guies botànics i redactors del pla validaran totes les dades registrades durant la jornada i les utilitzaran per a prendre mesures de gestió per respectar la flora del parc i la biodiversitat que depèn d’ella.
Activitat gratuïta per tots els públics
Cal portar: Aplicació Inaturalist (opcional: càmera de fotos)
Punt de trobada i horari: Plaça Argub, Sabadell a les 10:00h

Cal inscripció prèvia:

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Si inscrius infants, indica'ns la seva edat.

Ets soci? SiNo

La inscripció inclou el monitoratge i el material, però no inclou el desplaçament fins al lloc de la sortida.

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *