Curs de Ciència Ciutadana – Fem ciència ciutadana: descobrim la biodiversitat urbana

Data/Hora
Dates - 20/11/2019
17:30 - 19:00

Categories


La ciència ciutadana és una metodologia que pretén trencar les barreres que molts cops han existit entre la societat i la ciència, per tal que tant la ciutadania com els investigadors puguin treballar conjuntament en la millora i la conservació del medi ambient. Per fer-ho, la ciència ciutadana cerca la col·laboració activa de la ciutadania en la recollida i obtenció de dades, de forma fàcil i engrescadora.

En aquest curs es pretén introduir diferents mètodes i projectes de ciència ciutadana per tal de que els participants puguin dirigir i organitzar algunes d’aquestes activitats.

Pots inscriure’t en el curs complert o seleccionar només les sessions que t’interessin: programa

  • SESSIÓ I: Ciència ciutadana i eduació ambiental als centres eduactius

Presentarem la dinàmica del curs «Fem ciència ciutadana: descobrim la biodiversitat urbana». Farem una repàs de diferents projectes que podem realitzar sense la necessitat de sortir dels centres educatius. Per acabar realitzarem un taller de construcció de menjadores que serveixen de reclam pels ocells que la visiten durant els mesos més freds de l’any, i ens permet conèixer millor aquestes espècies a partir de la observació.

A càrrec de: Urbanins i ADENC

Horari: 17:30h a 19:00h

Lloc: Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental I (Carrer Mare de les Aigües, 22, Sabadell)

La inscripció és gratuïta. El nombre de places és limitat.

 

Cal inscripció prèvia:

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

M'inscric:.
Sessió ICurs complert
Necessitaràs certificat d'assistència?
SiNo

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *