Curs ONLINE Ciència Ciutadana – Sessió VI: El cens d’orenetes i dels seus nius

Data/Hora
Dates - 06/05/2020
16:00 - 18:00

Categories


FEM CIÈNCIA CIUTADANA: DESCOBRIM LA BIODIVERSITAT URBANA

La ciència ciutadana és una metodologia que pretén trencar les barreres que molts cops han existit entre la societat i la ciència, per tal que tant la ciutadania com els investigadors puguin treballar conjuntament en la millora i la conservació del medi ambient. En aquest curs es pretén introduir diferents mètodes i projectes de ciència ciutadana per tal de que els participants puguin dirigir i organitzar algunes d’aquestes activitats.

Podràs trobar tots els materials del curs a la plataforma Schoology, pensada en ls finalitat de funcionar com a campus virtual del curs de ciència ciutadana, on trobaràs tots els recursos i  materials de les diferents sessions. L’enllaç al nostre curs és el següent:
https://app.schoology.com/course/2416372788/materials .

Al accedir et demanarà alguna informació per tal de poder participar:
El codi del curs és 7KBW-RC4M-58KFV i School: ADENC. Si no estas registrat a la pàgina web caldrà fer-ho https://www.schoology.com/

 

  • SESSIÓ VI: El cens d’orenetes i dels seus nius

Durant la primavera i estiu moltes aus migratòries visiten el nostre país, entre elles les orenetes. Aquests animals a part de tenir una gran importància pels ecosistemes, també ens aporten grans beneficis a les persones, pel seu paper d’insecticida natural, consumint una gran quantitat de mosques i mosquits. Com que les orenetes construeixen el niu a les nostres ciutats és molt senzill realitzar un seguiment de la seva població durant els mesos de cria. Utilitzant la metodologia del Projecte Orenetes (ICO) aprendrem a fer el cens d’aquests ocells.

A càrrec de: Projecte Orenetes (ICO)

Horari: 16:00h a 18:00h

EMISSIÓ EN DIRECTE

https://meet.jit.si/ADENC-CursCienciaCiutadana

La inscripció és gratuïta. El nombre de places és limitat.

Cal inscripció prèvia:

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Necessitaràs certificat d'assistència?
SiNo

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *