Curs ONLINE Ciència Ciutadana – Projecte Amics del Mar

Data/Hora
Dates - 20/05/2020
16:00 - 18:00

Categories


FEM CIÈNCIA CIUTADANA

La ciència ciutadana és una metodologia que pretén trencar les barreres que molts cops han existit entre la societat i la ciència, per tal que tant la ciutadania com els investigadors puguin treballar conjuntament en la millora i la conservació del medi ambient. En aquest curs es pretén introduir diferents mètodes i projectes de ciència ciutadana per tal de que els participants puguin dirigir i organitzar algunes d’aquestes activitats.

Podràs trobar tots els materials del curs a la plataforma Schoology, pensada en ls finalitat de funcionar com a campus virtual del curs de ciència ciutadana, on trobaràs tots els recursos i  materials de les diferents sessions. L’enllaç al nostre curs és el següent:
https://app.schoology.com/course/2416372788/materials .

Al accedir et demanarà alguna informació per tal de poder participar:
El codi del curs és 7KBW-RC4M-58KFV i School: ADENC. Si no estas registrat a la pàgina web caldrà fer-ho https://www.schoology.com/

  • PROJECTE AMICS DEL MAR 

En els darrers anys, la participació ciutadana en la presa de dades sobre albiraments de cetacis, ha demostrat ser molt enriquidora i beneficiosa a tots els nivells, tant per a la població en sí com per a les entitats científiques. L’associació Cetàcea treballa per l’estudi i la conservació dels cetacis, i porten desenvolupant des del 2014 l’estudi  “Projecte de Foto-identificació: Balenes i dofins al litoral català”, aconseguint conscienciar a un nombre molt elevat de persones, a més d’obtenir dades molt importants sobre aquests mamífers marins a la costa catalana central. El projecte “Amics del mar” és un pas més en la conscienciació de la població que visita el nostre mar i fer-la més participativa en la conservació de la fauna que hi trobem.

Xerrada a càrrec de Oriol Giralt.

Horari: 18:00h a 20:00h

EMISSIÓ EN DIRECTE

https://meet.jit.si/ADENC-CursCienciaCiutadana

La inscripció és gratuïta. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *