Diada de Sant Jordi 2019 a Sabadell

Data/Hora
Dates - 23/04/2019
Tot el dia

Categories


Amb la primavera arriba Sant Jordi i l’ADENC també ho celebra! Arriba una de les jornades festives preferides de tots i totes: 23 d’abril, la diada de Sant Jordi. Un dia per envoltar-se de bones lectures, per regalar i recomanar, però sobretot de gaudir dels llibres!

Un any mes, tindrem una parada al Passeig de la Plaça Major de Sabadell amb llibres, artesanies elaborades per persones voluntàries de l’entitat i informació sobre les nostres activitats. Compartirem espai amb altres entitats de la ciutat des de primera hora del mati fins passades les vuit del vespre!

Els beneficis d’aquesta jornada serviran per continuar les nostres campanyes i activitats en de defensa i estudi de la natura!

Per poder-ho dur a terme, ens cal la vostra col·laboració:  Necessitem persones voluntàries per cobrir els diferents torns. Són torns breus que no us impediran poder gaudir de la festa la resta del dia, però és important que enguany siguem al carrer!

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Ets soci? SiNo

Indiqueu en quin torn o torns podeu venir a col·laborar. Si no podeu venir exactament en les franges indicades, poseu les hores en què podreu venir a l'apartat COMENTARIS que trobareu més avall

8:30 a 9:00:Muntatge de la parada SiNo
9:00 a 12:00:Atenció al públic SiNo
12:00 a 15:00:Atenció al públic SiNo
15:00 a 18:00:Atenció al públic SiNo
18:00 a 21:00:Atenció al públic i recollida de material SiNo

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *