III Conferència dels Espais Naturals de la Plana del Vallès

Data/Hora
Dates - 02/05/2019 - 03/05/2019
0:00

Categories


Aquest any des de l’ADENC organitzem amb la col·laboració del Departament de Geografia de la Universitat Autonoma de Barcelona , la III Conferència dels Espais Naturals de la Plana del Vallès. 

En aquesta tercera edició, es vol recuperar els estudis i propostes realitzades d’ençà la primera conferència de l’any 1997 i la segona del 2007. La Conferència dels Espais Naturals de la Plana del Vallès es celebrarà els propers 2 i 3 de maig a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres, Universitat Autònoma de Barcelona.

Es tracta d’un punt de trobada, un espai per propiciar debats públics, fets amb rigor, amb la participació de diversos sectors que intervenen en la realitat del nostre territori: científic, administració, tècnics, empreses, entitats i ciutadania.

El propòsit d’aquesta jornada és trobar vies d’entesa entre els diferents agents del Vallès i impulsar instruments de gestió per avançar en la protecció dels espais naturals de la Plana del Vallès, per tal de garantir la gestió sostenible de territori que afavoreixi el manteniment, conservació i protecció dels espais naturals, de les funcions ecològiques i paisatgístiques del territori fent-ho compatible amb el desenvolupament de l’activitat econòmica i l’ús social per garantir la millora de la qualitat de vida.

Us recomanem que consulteu el programa detallat de la jornada, on hi trobareu una descripció de cada sessió, els títols de les ponències i les diferents taules debat.

La inscripció és gratuïta i inclou la pausa cafè. El nombre de places és limitat.

Cal inscripció prèvia. 

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

A quina/es conferència/es assistiràs? DIJOUS 2 DE MAIG DE 2019

10:10hores. Antecedents sobre els espais naturals de la Plana del Vallès, 1997-2005. Josep Germain i Otzet (ICHN).
SiNo
10:10hores. Els treballs i els dies d'ADENC i el Pla Territorial de Barcelona, 2006 - 2015. Toni Altaió i Morral (ADENC).
SiNo
10:40hores. Situació de la matriu territorial i ambiental de la Plana del Vallès. Joan Pino i Vilalta (CREAF).
SiNo
11:30hores. La importància de la biodiversitat de la Plana del Vallès. Carles Castell i Puig (Diputació de Barcelona).
SiNo
11:50hores. Biodiversitat vallesana, taula de recerques i debat.
SiNo
15:10hores.La gestió agroecològica a l'Espai d'Interès Natural de Gallecs. Gemma Safont i Artal, gerent del Consorci de l’espai natural de Gallecs.
SiNo
15:30hores.La gestió, conservació i recuperació dels ecosistemes fluvials. Consorci Besòs-Tordera.
SiNo
15:50hores. Experiències de gestió d’àmbit municipal; taula d’experiències i debat.
SiNo

A quina/es conferència/es assistiràs? DIVENDRES 3 DE MAIG DE 2019

09:10hores. Agricultura urbana i transicions agroecològiques. Laura Calvet i Mir, UOC i investigadora ICTA-UAB.
SiNo
09:30hores. El Vallès, el rebost metropolità. Manel Cunill i Llenàs (Director-gerent d’Agrària del Vallès i membre de Via Vallès) .
SiNo
10:00hores. Experiències del sector agrari ecològic vallesà , taula d’experiències i debat.
SiNo
12:00hores. La planificació de la Plana del Vallès; del PTMB 2010 als treballs de Via Vallès. Manel Larrosa i Padró, impulsor de Àrea Vallès, Via Vallès, membre de Fem Vallès.
SiNo
12:30hores. La planificació de l'àmbit metropolità del Vallès a 10 anys del PTMB 2010. Josep Maria Carrera i Alpuente, redactor del PTMB-2010 i director de l'Àrea de Presidència i Cap de Gabinet de Presidència de l’AMB.
SiNo
12:50hores. Taula de Compromisos: L’Espai Natural de la Via Verda del Vallès Collserola-Sant Llorenç del Munt.
SiNo

La inscripció és gratuïta i inclou la pausa cafè.

NECESSITARÀS CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA?
SiNo

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *