III Conferència dels Espais Naturals de la Plana del Vallès

0 Comentaris

Data/Hora
Dates - 02/05/2019 - 03/05/2019
0:00

Categories


Aquest any des de l’ADENC organitzem amb la col·laboració del Departament de Geografia de la Universitat Autonoma de Barcelona , la III Conferència dels Espais Naturals de la Plana del Vallès. 

En aquesta tercera edició, es vol recuperar els estudis i propostes realitzades d’ençà la primera conferència de l’any 1997 i la segona del 2007. La Conferència dels Espais Naturals de la Plana del Vallès es celebrarà els propers 2 i 3 de maig a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres, Universitat Autònoma de Barcelona.

Es tracta d’un punt de trobada, un espai per propiciar debats públics, fets amb rigor, amb la participació de diversos sectors que intervenen en la realitat del nostre territori: científic, administració, tècnics, empreses, entitats i ciutadania.

El propòsit d’aquesta jornada és trobar vies d’entesa entre els diferents agents del Vallès i impulsar instruments de gestió per avançar en la protecció dels espais naturals de la Plana del Vallès, per tal de garantir la gestió sostenible de territori que afavoreixi el manteniment, conservació i protecció dels espais naturals, de les funcions ecològiques i paisatgístiques del territori fent-ho compatible amb el desenvolupament de l’activitat econòmica i l’ús social per garantir la millora de la qualitat de vida.

Us recomanem que consulteu el programa detallat de la jornada, on hi trobareu una descripció de cada sessió, els títols de les ponències i les diferents taules debat.

La inscripció és gratuïta i inclou la pausa cafè. El nombre de places és limitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *