Presentació del projecte Biodiversifiquem l’entorn urbà: replantegem la ciutat

Data/Hora
Dates - 28/02/2019
18:30 - 20:30

Lloc
Ca l'Estruch

Categories


El proper 28 de febrer l’ADENC presenta un nou projecte de custodia urbana: BIODIVERSIFIQUEM L’ENTORN URBÀ: REPLANTEGEM LA CIUTAT.

Aquest projecte és una de les novetats de l’ADENC,  que través de l’educació ambiental, la transformació urbanística, i la gestió i conservació del la biodiversitat, pretén millorar la qualitat de les nostres ciutats, tant a nivell biològic, com també buscant una millora de la qualitat dels espais urbans, fent-los més acollidors per les persones i tots els seus habitants.

Es tracta d’un projecte multidisciplinar i transveral, que juntament amb GEPEC, CREAF, UrbaNins i el CTTC iniciem amb l’objectiu promoure la participació ciutadana i la creació d’un grup de treball de voluntaris i voluntàries que participin en la conservació i millora del medi ambient i del medi urbà.

Si coneixeu a qualsevol persona interesada en el medi ambient, l’urbanisme, la biologia, l’educació i l’arquitectura, no dubteu en convidar-la!

Us esperem a totes a les 18:30 a la sala 8 de Ca l’Estruch (c. Sant Isidre 140, Sabadell)

Tarda

Gratuït.

Crida al voluntariat

Cal inscripció prèvia:

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Si inscrius infants, indica'ns la seva edat.

Ets soci? SiNo
Portes coche? SiNo

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *