Restauració ecològica del bosc de Torrebonica (Terrassa)

Data/Hora
Dates - 19/03/2022
Tot el dia

Categories


Restauració ecològica del bosc de Torrebonica (Terrassa)

El proper dissabte 19 de març ens ajuntarem un grup de voluntaris per tal de restaurar el bosc de Torrebonica, al costat de l’antic baixador de tren. Aquest dia farem tala d’ailant (Ailanthus altissima), una espècie invasora amb un creixement extrem. A més a més, n’extraurem els rizomes subterranis i als restants, els injectarem sulfat de magnesi per tal d’assecar-los. 

A més a més, també plantarem espècies autòctones, cedides pel centre ocupacional CIPO de Sabadell. Serà una jornada on podrem recuperar una bona part del bosc autòcton, i per això necessitem moltes mans.

Quedarem a les 10 del matí a l’estació de RENFE de Terrassa Est i acabarem a la una o dos quarts de dues. La zona d’actuació és aproximadament a deu minuts a peu de l’estació de Terrassa Est. 

Activitat gratuïta. Si podeu, porteu trepant (taladro) elèctric portàtil, i amb les bateries carregades. Moltes gràcies, us hi esperem!

Cal omplir el següent formulari d’inscripció:

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Si inscrius infants, indica'ns la seva edat.

Ets soci? SiNo

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *