Sortida de Botànica. Els Paisatges oblidats

0 Comentaris

Data/Hora
Dates - 12/11/2022
0:00

Lloc
Can Moragues

Categories


Els paisatges oblidats. 

La plana de Can Moragues i Sant Pere d’Ullastre

El paisatge en mosaic esborradís del nostre entorn. Què és un erm? Què era fer artiga? I els formiguers i les boïgues? Què passa quan s’abandona un cultiu? Tenim a prop boscos silvestres? Una oposició clàssica: pinedes versus rouredes i alzinars. Podrem gestionar el paisatge sense mans? Els paisatges evolucionen?

En aquesta activitat d’observació col·lectiva i participativa del paisatge del nostre entorn més proper, bastirem entre tots les guies bàsiques que ens poden permetre comprendre millor la diversitat de formes, que pot ser desconcertant, de les formacions vegetals de les àrees que havien estat completament cultivades i que, actualment, mantenen només uns usos quasi marginals, mentre matolls i bosquines de variada fesomia, evolucionen i malden per a cobrir de nou el terreny.

A càrrec de Romà Rigol, naturalista.

Lloc: Castellar del Vallès. La plana de Can Moragues i Sant Pere d’Ullastre

Preu socis: 5€

Preu no socis: 10€

Cal inscripció prèvia:

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Si inscrius infants, indica'ns la seva edat.

Ets soci? SiNo
Portes cotxe? SiNo

Pots fer l’ingrés a través dels comptes de l’ADENC, indicant el teu nom i l’activitat:
Triodos Bank: ES03 1491 0001 2530 0009 3552
Banc Sabadell: ES19 0081 0900 84 0001561561

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

La inscripció inclou el monitoratge i el material, però no inclou el desplaçament fins al lloc de la sortida. La inscripció no serà vàlida fins que no s’hagi efectuat el pagament. A partir d’una setmana abans de la sortida no es podran fer anul·lacions que comportin el retorn de l’import pagat.

Pensa que les places són limitades i cal inscripció prèvia.

ATENCIÓ! Els/les participants han de portar obligatòriament mascareta per si és necessària durant l'activitat. Qui no en porti no podrà participar i tampoc es retornarà l’import pagat.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, acceptes que l’ADENC gestioni i faci ús de les teves dades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les teves dades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb tu. Pots accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Atentament,

ADENC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *