Sortida d’etnobotànica a Bellots amb el col·lectiu Eixarcolant

0 Comentaris

Data/Hora
Dates - 26/11/2022
10:00 - 12:30

Lloc
Aparcament del Complex funerari de Terrassa

Categories


Els terrenys d’Els Bellots connecten zones entre Sant Quirze del Vallès i Terrassa. Es tracta d’un espai obert clau en la Via Verda Sant Llorenç-Collserola, ja que és dels primers punts de connexió entre el massís de Sant Llorenç del Munt i la Serra de Collserola.

El paisatge d’aquest indret està caracteritzat pels conreus de secà amb restes de bosquines, sobretot de pinedes de pi blanc barrejades amb alzinar. Els fons de vall queden definits per una galeria arbrada amb la presència d’espècies dels hàbitats fluvials mediterranis. En aquest sentit, els oms, els àlbers i els
pollancres, però també els roures i algunes espècies al·lòctones caracteritzen aquests hàbitats.

Les plantes, sovint oblidades, dels rodals seran les protagonistes de la sortida. En coneixerem les seves funcions culinàries i medicinals a càrrec d’una voluntària del col·lectiu Eixarcolant.

EL lloc de trobada és l’aparcament del Tenatori de Terrassa, on també hi arriben les línies d’autobús número 1 i l’H. També hi ha la parada Viladell de la línia 3 molt propera al Complex funerari.

L’activitat tindrà un preu simbòlic on tot el recaptat anirà destinat a la defensa jurídica d’aquest espai amenaçat, els Bellots.

Preu socis d’Eixarcolant i ADENC: 3 €

Preu NO- Socis: 6€

Cal inscripció prèvia:

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Si inscrius infants, indica'ns la seva edat.

Ets soci? SiNo
Portes cotxe? SiNo

Pots fer l’ingrés a través dels comptes de l’ADENC, indicant el teu nom i l’activitat:
Triodos Bank: ES03 1491 0001 2530 0009 3552
Banc Sabadell: ES19 0081 0900 84 0001561561

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

La inscripció inclou el monitoratge i el material, però no inclou el desplaçament fins al lloc de la sortida. La inscripció no serà vàlida fins que no s’hagi efectuat el pagament. A partir d’una setmana abans de la sortida no es podran fer anul·lacions que comportin el retorn de l’import pagat.

Pensa que les places són limitades i cal inscripció prèvia.

ATENCIÓ! Els/les participants han de portar obligatòriament mascareta per si és necessària durant l'activitat. Qui no en porti no podrà participar i tampoc es retornarà l’import pagat.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, acceptes que l’ADENC gestioni i faci ús de les teves dades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les teves dades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb tu. Pots accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Atentament,

ADENC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *