Vivim, Respirem, Replantegem Sabadell – Tancament del projecte i presentació de resultats

0 Comentaris

Data/Hora
Dates - 08/10/2020
0:00

Categories


Us convidem a participar d’aquestes dues jornades que tindràn lloc dijous 8 d’octubre a les 10h i el proper 13 d’octubre, on presentarem els resultats finals del projecte “Vivim, Respirem, Replantegem Sabadell“.

Aquest projecte va ser presentat als pressupostos participatius “Construint Ciutat Sabadell  2019” , sent el projecte més votat de la seva categoria.

L’objectiu és repensar de forma col·lectiva la ciutat en clau sostenible, buscant millorar la qualitat dels espais urbans de Sabadell, fent-los més acollidors tant per a les persones com per la biodiversitat que hi habita, afavorint així la flora i la fauna autòctona, augmentant la biodiversitat dins de la ciutat i millorant la qualitat de l’aire.

Aquest projecte es realitza conjuntament entre ADENC, UrbaNins, un col·lectiu d’arquitectes i urbanistes, i els centres d’investigació i recerca Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) i el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC).

Dijous 8 d’octubre de 10 a 12h. PARTICIPACIÓ CIUTADANA I QUALITAT DE L’AIRE.  On-line a través de Youtube

Aquest dijous coneixerem quin impacte ha tingut el projecte a la ciutat. Explicarem les accions s’han dut a terme durant tot el projecte, com s’hi ha implicat la ciutat i quin paper han tingut les entitats i centres educatius que hi han participat.
També debatrem sobre la qualitat de l’aire a Sabadell, tot presentant els resultats del treball de mesura de la contaminació atmosfèrica a peu de carrer gràcies a les jornades de voluntariat ambiental

Dimarts 13 d’octubre de 10 a 12h. BIODIVERSITAT URBANA.  On-line a través de Youtube

En aquesta sessió es presentaran els resultats de la diganosis urbanística i de biodiversitat que hem treballat conjuntament UrbaNins i ADENC. Finalment es presentaran diferents propostes i actuacions per tal de millorar la qualitat dels espais urbans amb una visió més holística.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *