Cicle de xerrades hora cargol gener-març 2022

5 gen. 2022
Xerrades
0 Comentaris

Avui us presentem les hores cargol d’aquest principi de 2022!  Degut a la situació de la pandèmia, passarem les conferències a un format virtual, seguint la plataforma jitsi (enllaç: https://meet.jit.si/ADENC.XerradesHoraCargol).

Podrem escoltar:

-19 de gener a les 19 h: conservació de la flora alpina als Pirineus en el context de canvi climàtic, per David Muñoz, biòleg de l’ADENC.

-2 de febrer 19h: Com cuidar un hort a l’hivern i els seus beneficis socials i ecològics, a càrrec d’Andrea Costas Fundadora de la Asociación Española de Horticultura y Jardinería Social y Terapéutica.

-9 febrer 18 h: fotografia naturalista i resolució del concurs de fotografia de la Via Verda. En Jordi Sulé, Gerard Codina i Francesc Muntada (fotògrafs naturalistes) ens resoldran dubtes sobre fotografia naturalista) i faran la tria final dels premis del concurs de fotografia de la Via Verda Sant Llorenç – Collserola.

-16 de febrer 19h: sobirania alimentària i consum responsable. La Clàudia Cavaller, biòloga i dinamitzadora local agroecològica, ens explicarà les conseqüències de l’actual model de consum i les alternatives que hi tenim.

-9 de març a les 19 h: ocells marins de la costa central catalana, a càrrec d’Abraham Mas, biòleg de l’equip de recerca de Cetàcea.

També estem en contacte amb ADF Sabadell per a realitzar-ne una altra més endavant. Si algun dia vols realitzar una xerrada tu mateixa o tens alguna idea, escriu-nos i en parlem!

 

Escrit per  DavidMunoz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *