L’ADENC presentarà un pòster al 1er Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana!

8 oct. 2018
Anellament d'ocells - Difusió - Fes reviure el Ripoll - Xerrades
0 Comentaris

Aquest pont del 12 d’octubre es celebrarà el 1er Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana, organitzat per l’ICO (Institut Català d’Ornitologia) i moltes altres entitats ornitològiques de Catalunya, València, Aragó, Balears, Andorra i el sud de França. Aquest congrés pretén ser una finestra per a que tant ornitòlegs com aficionats als ocells puguin veure les diferents activitats, seguiments, estudis i accions de conservació dels ocells que es duen a terme al territori.

I com no podia ser d’altra manera, l’ADENC (a part de ser entitat col·laboradora) volia aportar el seu petit gra de sorra al congrés! És per això, que membres del Grup d’Ornitologia de l’entitat han elaborat un pòster presentant els resultats preliminars dels 5 anys que es porta fent anellament al riu Ripoll de Sabadell. Tot i que aquest pòster no pretén ser científicament exhaustiu, és un petit anàl·lisi de les dades que es porten recollint des del 2013 i compartir amb ornitòlegs de tot el territori la feina que duu a terme l’ADENC en la conservació del Ripoll i dels seus ocells!

Moltes gràcies a tots els voluntaris que al llarg dels anys han col·laborat amb el seguiment de l’avifauna al Ripoll, i si veniu al congrés, no dubteu en passar-vos a saludar i fer un cop d’ull al nostre treball!

Escrit per  David López-Bosch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *