Assemblea General Ordinària: posem fil a l’agulla al 2019!

19 març 2019
Sense categoria
0 Comentaris

El passat divendres 15 de març es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’ADENC. Amb la participació de socis i sòcies i la junta directiva es va fer recopilació de les moltes coses fetes el 2018 i s’ha posat fil a l’agulla al 2019!

En aquesta ocasió, en Joan Carles Sallassotspresident de l’entitat, va llegir unes emotives paraules d’en Joan Cuscó, president actual, que està fent una estada de pràctiques a l’Equador i no va poder assistir a la jornada. Gràcies per les teves paraules Joan t’esperem amb més forces i idees renovades!

En David López i en Gerard Codina fan balanç de les activitats realitzades per l’Adenc durant l’any 2018, amb un total de 46 activitats i 615 participants, de les quals el 48% dones,  50% homes i un 2% infants. 

També es van presentar els diferents grups de treball que estan en funcionament i nous projectes que engeguen ara, juntament amb el programa d’activitats del primer semestre. Vam tenir l’oportunitat de conèixer el projecte de Sana Hortis, gràcies a l’Andrea que va animar a tothom a apropar-se a l’hort com a espai social i d’educació!

I tal com es va demanar a la darrera assemblea, es presenten els primers PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS perquè els socis i sòcies de l’entitat puguin decidir el destí d’una part del pressupost! Ja s’ha iniciat la votació, i teniu temps fins al dia 5 d’abril!

L’acte va acabar amb un sopar de trobada pels socis i sòcies, una oportunitat per intercanviar experiències i compartir impressions! Gràcies a totes per la vostra participació!

 

Escrit per  Adenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *