Cafès Científics: Què ens ha deixat la Covid-19?

Data/Hora
Dates - 15/06/2021
19:00 - 20:30

Categories


Xerrada a càrrec de Manel Cervantes i Amàlia Moreno.
Manel Cervantes és president del Comitè d’Infeccions del Parc Taulí, i Amalia Moreno és membre de la Unitat Funcional Post-COVID del Parc Taulí.

Els dos especialistes fan una mirada a tot allò que ens ha deixat la COVID-19, quan farà 16 mesos de l’esclat de la pandèmia que ens ha canviat la vida, i ens explicaran com s’aborden les principals seqüeles que ha pogut deixar en moltes persones, mitjançant la Unitat Funcional Post-COVID del Parc Taulí. Manel Cervantes és especialista en Malalties Infeccioses i president del Comitè d’Infeccions del Parc Taulí, i Amalia Moreno és especialista en Pneumologia i membre de la Unitat Funcional Post-COVID, també coordinada pel Dr. Cervantes.

Organitza: Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell

Col·laboren: Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, ADENC, Agrupació Astronòmica de Sabadell, Fundació Bosch i Cardellach, Corporació Sanitària Parc Taulí, Acadèmia de Ciències Mèdiques (ACMSCB ,filial del Vallès Occidental), La Ruda – Amics de Can Deu per a l’agricultura ecològica i Unió Excursionista de Sabadell (UES).

EMISSIÓ EN DIRECTE

https://meet.jit.si/CafesCientificsSBD2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *