Concert solidari pel medi ambient

Data/Hora
Dates - 02/06/2021
19:00 - 21:00

Categories No Categories


El proper dimecres, 2 de juny a la tarda, en plena Setmana de la Natura, tindrà lloc una jornada d’art i natura a Terrassa que culminarà amb un concert solidari a l’Ateneu Candela

Alícia Rey, autora de la cançó pel medi ambient ‘Fer camí’ ha promogut aquesta iniciativa de la mà d’altres músics com La PauOminira o la iniciativa Climate Sessions, a través de la Birch i Pas de Zebra, joves artistes que tenen en comú les seves lletres en defensa de la conservació de la natura i a favor d’un món més just amb les persones i el planeta.

Estem molt contentes que aquest any en la Setmana de la Natura, gràcies a la  Xarxa per la Conservació de la Natura (XCN)  ens han possat en contacte amb totes aquestes artistes concienciades i col·laborar i enfortir sinergies des del món de la cultura i l’ecologisme local!

INSCRIPCIONS I ENTRADES

Previ al concert, hem organitzat una passejada d’Art i Natura, que ens aproparà a conèixer els espais verds de la ciutat de Terrassa amb una visió artística, de la mà de la pintora Rosanna Fontanet. Per participar a l’activitat de la tarda, cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.

Per assistir al concert, podeu inscriure-us amb aquest enllaç i us indicarem els passos per fer la inscripció i la donació a l’entitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *