Curs ONLINE Ciència Ciutadana – Sessió IV: Biodiversitat, ciutat i noves tecnologies

Data/Hora
Dates - 29/04/2020
16:00 - 18:00

Categories


FEM CIÈNCIA CIUTADANA: DESCOBRIM LA BIODIVERSITAT URBANA

La ciència ciutadana és una metodologia que pretén trencar les barreres que molts cops han existit entre la societat i la ciència, per tal que tant la ciutadania com els investigadors puguin treballar conjuntament en la millora i la conservació del medi ambient. En aquest curs es pretén introduir diferents mètodes i projectes de ciència ciutadana per tal de que els participants puguin dirigir i organitzar algunes d’aquestes activitats.

Podràs trobar tots els materials del curs a la plataforma Schoology, pensada en ls finalitat de funcionar com a campus virtual del curs de ciència ciutadana, on trobaràs tots els recursos i  materials de les diferents sessions. L’enllaç al nostre curs és el següent:
https://app.schoology.com/course/2416372788/materials .

Al accedir et demanarà alguna informació per tal de poder participar:
El codi del curs és 7KBW-RC4M-58KFV i School: ADENC. Si no estas registrat a la pàgina web caldrà fer-ho https://www.schoology.com/

  • SESSIÓ IV: Biodiversitat, ciutat i noves tecnologies 

Una de les millors eines per estudiar la natura avui dia és el telèfon mòbil. Actualment existeix una amplia oferta d’aplicacions de ciència ciutadana a l’abast de tothom que de forma senzilla ens permeten aprendre i estudiar la natura. Aprendrem a utilitzar l’app Natusfera per organitzar projectes de ciència ciutadana a diferents escales, i altres aplicacions que ajuden a identificar moltes espècies sense la necessitat de ser uns experts.

 

Horari: 16:00h a 18:00h

EMISSIÓ EN DIRECTE

https://meet.jit.si/ADENC-CursCienciaCiutadana

 

La inscripció és gratuïta. El nombre de places és limitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *