Curs de Ciència Ciutadana – Sessió V: Seguiment de papallones urbanes

Data/Hora
Dates - 29/04/2020
17:30 - 19:00

Categories


FEM CIÈNCIA CIUTADANA: DESCOBRIM LA BIODIVERSITAT URBANA

La ciència ciutadana és una metodologia que pretén trencar les barreres que molts cops han existit entre la societat i la ciència, per tal que tant la ciutadania com els investigadors puguin treballar conjuntament en la millora i la conservació del medi ambient. En aquest curs es pretén introduir diferents mètodes i projectes de ciència ciutadana per tal de que els participants puguin dirigir i organitzar algunes d’aquestes activitats.

  • SESSIÓ V: Seguiment de papallones urbanes

El Catalan Butterfly Monitoring Scheme (CBMS) és un projecte de seguiment de les papallones a partir dels censos visuals d’aquestes realitzant uns transsectes que es repeteixen al llarg de tot l’any. Aquests insectes, a més a més, de la seva popularitat i bellesa, són uns molt bons indicadors dels canvis ambientals. És creu que el canvi climàtic és un dels principals culpables de la desaparició de les papallones a molts llocs del planeta, i per tant és molt important estudiar i fer un seguiment d’aquests animals per poder treballar en la seva conservació. Mitjançant la metodologia CBMS aprendrem a fer un seguiment d’aquests insectes

A càrrec de: Museu de Ciències Naturals de Granollers i CBMS

Horari: 17:30h a 19:00h

Lloc: Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental I (Carrer Mare de les Aigües, 22, Sabadell)

La inscripció és gratuïta. El nombre de places és limitat.

Cal inscripció prèvia:

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Necessitaràs certificat d'assistència?
SiNo

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *