Extracció ailant a Torrebonica

0 Comentaris

Data/Hora
Dates - 18/12/2021
10:00 - 13:00

Categories


Extracció i actuació sobre els ailants de Torrebonica: segona actuació

Després de veure els bons resultats de l’actuació del diumenge 21 de novembre, el diumenge dia 18 de desembre realitzarem la segona sessió de voluntariat! Injectarem sals d’Epsom als individus adults d’ailant, espècie exòtica invasora i que allibera substàncies tòxiques per a les espècies forestals autòctones. Pel que fa als individus juvenils i subadults, els talarem i els injectarem les sals al peu, també.

Quedarem a les 10 del matí a l’estació de Terrassa Est, caminarem uns 10 minuts fins arribar al punt de treball. Farem feina aproximadament fins dos quarts de dues, moment en el qual tornarem cap a l’estació de Terrassa Est.

Activitat gratuïta. Si podeu, porteu trepant (taladro) elèctric portàtil, i amb les bateries carregades. Moltes gràcies!

Formulari d’inscripció

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Si inscrius infants, indica'ns la seva edat.

Ets soci? SiNo

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *