Festa del Riu!

Data/Hora
Dates - 22/04/2018
10:00 - 14:00

Categories


El proper diumenge 22 d’abril a partir de les 10 del matí, l’ADENC celebrarà la seva novena Festa del riu, aquest any centrada en els insectes. La festa pretén ser un acte obert a tota la ciutadania, i s’hi oferiran activitats per a totes les edats.

El punt de trobada és l’àrea d’Esbarjo del Molí de l’Amat. Tots aquells que s’apropin al riu a primera hora, podran esmorzar xocolata desfeta amb melindros, o participar en una demostració de teràpies Reiki.

Les activitats infantils començaran a les 10:30, i els més petits podran gaudir de diverses activitats: jocs de taula, jocs de l’aigua (a càrrec de CASSA) i un gimcana amb diferents proves que ens ajudaran a conèixer millor els insectes que podem trobar al voltant del riu. A partir de les onze del matí s’oferirà també un taller d’identificació d’insectes. Per l’organització de les activitats infantils comptem amb la col·laboració de voluntaris de l’entitat Prolaboral Xalest que faran una part del monitoratge.

La Festa es clourà amb les actuacions del pallasso Pau Pèrrim Pèssim i el timbals de Bandtumbats. Durant tot el matí s’oferirà també servei de bar a càrrec de l’entitat ANDI-Down Sabadell.

Per a descarregar-vos el programa d’activitats feu clic aquí.