Fira Activa’t pel medi ambient 2018

0 Comentaris

Data/Hora
Dates - 10/06/2018
11:00 - 14:00

Lloc
Parc de Vallparadís, Terrassa

Categories


L’ADENC organitza, com cada any, la Fira Activa’t pel medi ambient a Terrassa. Aquesta fira pretén ser un punt de trobada entre la ciutadania, les empreses i les entitats que ofereixen productes i serveis sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Si vols més informació sobre la fira, o ets una empresa interessada en participar-hi, tens tota la informació a aquest enllaç.

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Ets soci? SiNo
Portes coche? SiNo

*La inscripció inclou el monitoratge i el material, però no inclou el desplaçament fins al lloc de la sortida. La inscripció no serà vàlida fins que no s’hagi efectuat el pagament. A partir d’una setmana abans de la sortida no es podran fer anul·lacions que comportin el retorn de l’import pagat.

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *