Jornada Via Verda Sant Llorenç Collserola en el context d’emergència climàtica 2021

Data/Hora
Dates - 03/12/2021
0:00

Categories


Aquest any des de l’ADENC organitzem amb la col·laboració del Departament de Geografia de la Universitat Autonoma de Barcelona  i el Consell Comarcal del Vallès Occidental la Jornada sobre la Via Verda Sant Llorenç Collserola en el context d’emergència climàtica.

Des de l’ADENC estem impulsant aquesta jornada per preparar els diferents actors del territori per impulsar instruments de col·laboració i avançar en la protecció de l’Espai Natural de la Via Verda, reconèixer la seva rellevància en l’actual context d’emergència climàtica.

La valorització de l’espai natural de la Via Verda del Vallès Sant Llorenç – Collserola torna a estar sobre la taula, com a parc amb funcions de connector ecològic i espai de lleure social en el Vallès més urbanitzat i més poblat.

La jornada es celebrarà el proper 3 de desembre de 2021 a les 09:00h a la Sala d’Actes de Ciències Polítiques, Universitat Autònoma de Barcelona. 

Us recomanem que consulteu el programa detallat de la jornada, on hi trobareu una descripció de cada xerrada.

 

La inscripció és gratuïta. El nombre de places és limitat:

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *