Park(ing) Day Terrassa 2021

Data/Hora
Dates - 17/09/2021
17:00 - 21:00

Categories No Categories


Reivindiquem un nou model de ciutat

El Park(ing) Day és una iniciativa anual a nivell mundial on la ciutadania ocupa i transforma temporalment places d’aparcament regulat, en espais d’ús comú, parcs, jardins i altres formes d’espai públic amb l’objectiu  de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el  medi ambient. La iniciativa va sorgir a San Francisco el 2005, i des d’aleshores més de 200 ciutats s’hi han acollit.

Aquest any, l’esdeveniment mundial Park(ing) Day arriba per segon cop a la ciutat de Terrassa, organitzat per les entitats del Districte 0 i amb el recolzament de l’entitat ecologista ADENC, juntament amb diverses entitats de la ciutat de Terrssa, amb l’objectiu de fomentar un model de ciutat sostenible al voltant de quatre eixos: la transformació dels carrers i la qualitat dels espais urbans, la mobilitat social i la cultura al carrer.

Hi haurà una mostra d’entitats de la ciutat, la presentació d’un llibre organitzat per les companyes de MEL Educació i Llibreria Synusia i comptarem també amb música en directe de la mà de Casa de la Música.  També hi haurà activitats i jocs simultanis per totes les edats.

 

Horari de 17 a 20:30

Lloc: entre els carrers Sant Gaietà i Montserrat de Terrassa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *