Sortida d’ornitologia. La Betzuca, Torrebonica

Data/Hora
Dates - 15/10/2022
0:00

Lloc
Torrent de la Batzuca

Categories


Sortida d’ornitologia

La Betzuca, Torrebonica

Els entorns de Terrassa gaudeixen d’un dels més bells espais conservats de la plana del Vallès i per sort protegit per la gestió de l’Anella Verda de Terrassa i per la futura creació per part de l’Adenc del Parc Grípia-Ribatallada. Entre Terrassa i Sabadell, un espai-corredor ecològic i de lligam natural entre ciutats i dels parcs urbans de les mateixes.

La ruta comença en un  inici des de l’antic baixador a Torrebonica fins al Torrent de la Betzuca a la Torre de Mossèn Homs i desfer el camí de tornada. Ens trobarem però a l’estació de Renfe de Terrassa Est.

Aquest itinerari ornitològic per les planes i camins forestals que son travessats per torrents i compta amb una gran diversitat d’ocells pròpia d’altres espais visitats propers i la ruta és extreta del llibre “22 itineraris de Natura pels voltants de Terrassa” d’En Antoni Comellas també hi contempla aspectes botànics destacats.

Es fan diverses parades arran dels marges del camp de golf de Torrebonica i posteriorment es desprèn la vitalitat del sotabosc, hi hem fet diverses sortides en què per exemple; en un curset d’identificació de cant d’ocells vam poder detectar fins a 25 espècies diferents només pel seu cant.

RUTA de 4’5 Km d’anada aprox. 1 h i 40 min

  1. Antic Baixador de Torrebonica
  2. Pineda del Pi gros – bassa de reg del camp de golf
  3. Pont sobre les vies del tren
  4. Àrea d’estada del Torrent de la Betzuca
  5. Centre d’informació ambiental de Can Bonvilar
  6. Àrea d’estada de Mossèn Homs

Sortida matinal a càrrec de Toni Sanllehi, ornitòleg.

Cal inscripció prèvia.

Lloc: Parc Agrari Terrassa. La Betzuca, Torrebonica.

Preus socis: 5€

Preus no socis: 10€

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Si inscrius infants, indica'ns la seva edat.

Ets soci? SiNo
Portes cotxe? SiNo

Pots fer l’ingrés a través dels comptes de l’ADENC, indicant el teu nom i l’activitat:
Triodos Bank: ES03 1491 0001 2530 0009 3552
Banc Sabadell: ES19 0081 0900 84 0001561561

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

La inscripció inclou el monitoratge i el material, però no inclou el desplaçament fins al lloc de la sortida. La inscripció no serà vàlida fins que no s’hagi efectuat el pagament. A partir d’una setmana abans de la sortida no es podran fer anul·lacions que comportin el retorn de l’import pagat.

Pensa que les places són limitades i cal inscripció prèvia.

ATENCIÓ! Els/les participants han de portar obligatòriament mascareta per si és necessària durant l'activitat. Qui no en porti no podrà participar i tampoc es retornarà l’import pagat.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, acceptes que l’ADENC gestioni i faci ús de les teves dades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les teves dades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb tu. Pots accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Atentament,

ADENC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *