Sortida Quart Cinturó i gasoducte. La defensa del Vallès que volem

0 Comentaris

Data/Hora
Dates - 20/10/2018
10:00 - 14:00

Categories


Trepitjarem el terreny per conèixer quines són les amenaces que planteja el fals “desenvolupament” al ja maltractat Vallès. Passejant per magnífics espais del rodal de Sabadell podrem observar espais ja afectats pel gasoducte MidCat i que es troben amenaçats pel Quart Cinturó.

A càrrec de Joan Cuscó, president de l’ADENC.

Matinal.

Gratuït.

Cal inscripció prèvia.

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Si inscrius infants, indica'ns la seva edat.

Ets soci? SiNo
Portes coche? SiNo

La inscripció inclou el monitoratge i el material, però no inclou el desplaçament fins al lloc de la sortida. La inscripció no serà vàlida fins que no s’hagi efectuat el pagament. A partir d’una setmana abans de la sortida no es podran fer anul·lacions que comportin el retorn de l’import pagat.

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *