Xerrada: “25 anys del Quart Cinturó: Una reflexió sobre la seva necessitat al Vallès”

0 Comentaris

Data/Hora
Dates - 29/05/2018
18:30 - 21:00

Lloc
Casal Pere Quart

Categories


Xerrada a càrrec de les diferents entitats implicades en la Campanya Contra el Quart Cinturó, en la que s’explicaran els 25 anys d’història d’aquesta lluita per a una visió urbanística que respecti el territori, ara que sembla que l’estat vol reactivar el projecte.

poster 4rt cinturó

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Ets soci? SiNo

*La inscripció inclou el monitoratge i el material, però no inclou el desplaçament fins al lloc de la sortida. La inscripció no serà vàlida fins que no s’hagi efectuat el pagament. A partir d’una setmana abans de la sortida no es podran fer anul·lacions que comportin el retorn de l’import pagat.

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *