Xerrada “Volta a l’Antàrtida en un vaixell científic: què hem vist, fet i viscut”

Data/Hora
Dates - 12/07/2018
19:00 - 20:00

Lloc
Casal Pere Quart

Categories


La Jen (gestora de dades al vaixell i biòloga de formació) i en Carles (informàtic) vàren formar part de l’expedició Suïssa ACE que va donar la volta a l’Antàrtida. Explicaran com van viure l’expedició i com els científics estudiaven el mar, l’atmosfera i les illes.

Xerrada a càrrec de Carles Pina i Jen Thomas participants en una expedició
científica.

Inscriu-te emplenant el formulari

Emplena el formulari per inscriure't en aquesta activitat. T'enviarem un mail amb una informació encara més completa.

Ets soci? SiNo

*La inscripció inclou el monitoratge i el material, però no inclou el desplaçament fins al lloc de la sortida. La inscripció no serà vàlida fins que no s’hagi efectuat el pagament. A partir d’una setmana abans de la sortida no es podran fer anul·lacions que comportin el retorn de l’import pagat.

Si vols inscriure-hi a un acompanyat, has d'emplenar el formulari un altre cop amb les seves dades.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.