COMUNICAT ADENC – Ajornament dels actes programats

13 març 2020
Difusió
0 Comentaris

Arran de la situació excepcional generada pel COVID-19 i per tal de garantir la salut de tothom que participa de l’entitat, les activitats de l’ADENC programades per les dues properes setmanes queden ajornades fins anunciar noves dates. 

Un cop es normalitzi la situació, ho traslladarem i us mantindrem informats. Estem treballant per reprogramar les activitats.

La seu de l’ADENC es troba a Ca l’Estruch, un edifici municipal de Sabadell, i seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Sabadell, l’oficina de l’ADENC es mantindrà tancada. Les treballadores de l’oficina tècnica de l’ADENC faran teletreball,  per qualsevol dubte que tingueu ens podeu escriure a correu@adenc.cat i si hi ha alguna urgència ens podeu contactar a 640 701 490. 

Alhora, us proposem d’aprofitar la situació per compartir més les cures, per reforçar la solidaritat comunitària, sortint tant de l’aïllament individualista com de la massivitat. Afrontar les situacions de crisis des de la solidaritat i el suport mutu. No hi ha una altra forma per a no deixar gent enrere. 

Escrit per  Adenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *