L’educació ambiental és una de les principals tasques que realitzem des de l’ADENC. A part de les diferents sortides naturalístiques i activitats que organitzem, a l’ADENC també oferim una sèrie de recursos educatius dirigits a escoles i instituts. Totes les activitats estan pensades per a cobrir les necessitats pedagògiques dels currículums escolars, i així complementar i ampliar les unitats didàctiques mitjançant activitats més pràctiques.

Hem elaborat dos fulletons diferents amb l’oferta d’activitats, tant per primària com per secundària:

Les activitats es divideixen entre, les ja clàssiques activitats dirigides a l’aula i els itineraris de descoberta de l’entorn. A més, desde l’ADENC us podem oferir recursos i materials elaborats i de qualitat que poden facilitar al professorat la realització de la seva tasca diària per a concienciar als més joves sobre el respecte pel medi.

D’altra banda, i com sempre, a l’ADENC estem oberts a col·laborar en qualsevol altra activitat que vulgueu dur a terme des del centre educatiu. Realitzem activitats a mida, col·laborem en projectes d’aprenentatge servei… Feu-nos arribar la vostra proposta i l’atendrem.

Per ampliar la informació podeu podeu adreçar-vos a l’ADENC, trucant al telèfon 93 717 18 87 o bé enviant un correu electrònic a correu@adenc.cat.