L’ADENC, l’Associació per la Defensa i l’Estudi de la Natura, ofereix un seguit d’activitats d’educació ambiental gratuïtes a centres educatius de Sabadell a través del programa “Descobrim la Natura als barris de Sabadell”, subvencionat per la Diputació de Barcelona i el Retorn Social de la Crida.

Els centres que vulgueu participar en aquest programa podreu optar a una de les següents opcions d’activitats d’educació ambiental gratuïtes:

  • Una activitat a l’escola per a un grup classe per cada línia. Per primària serà el taller Anem a anomenar moixons (1h), per secundària l’activitat de ciència ciutadana Els ocells de ben aprop (2h).

 

 

 

  • Una sortida matinal al riu Ripoll de descoberta del la riquesa natural anomenada El riu Ripoll de la mà dels ocells, per primària o per secundària, per a un grup classe per cada línia.

 

 

 

  • O una jornada de formació per al professorat per a que pugueu desenvolupar-ho pel vostre compte amb l’alumnat.

Disposeu també de la Guia didàctica El Ripoll de la mà dels ocells, que inclou un seguit de propostes d’activitats (treball previ a l’aula, sortida de camp, treball posterior, avaluació), així com les orientacions pedagògiques per a dur-les a terme.

A continuació trobareu el material educatiu amb els dossiers de treball per l’alumnat:

Les activitats escollides es duran a terme l’octubre del 2018. El nombre d’activitats gratuïtes serà limitat i es duran a terme per ordre d’inscripció tot i que, per la naturalesa del programa, es donarà prioritat als centres d’especial atenció. Més endavant ampliarem la informació sobre les diferents activitats que s’ofereixen en el programa “Descobrim la Natura als barris de Sabadell”.

El programa “Descobrim la Natura als barris de Sabadell” és possible gràcies a la subvenció de la Diputació de Barcelona i al procés participatiu del Retorn Social de la CRIDA 2018. Aprofitem per agrair a tothom que ens vau votar i ens heu permès realitzar aquest projecte amb el que volem apropar el món natural a aquells nens i nenes amb menys oportunitats!

Podeu consultar el programa d’educació ambiental de l’ADENC per a realitzar activitats addicionals.

Les escoles interessades en participar en el projecte us heu de registrar a través del següent formulari d’inscripció:

Inscriu-te a l'activitat "Descobrim la Natura als barris de Sabadell" emplenant el formulari

Ens posarem en contacte amb tu tant aviat com puguem.

"Quina activitat voldreu realitzar? Activitat a l'aulaSortida naturalísticaSessions de formació per al professorat

*La inscripció inclou el monitoratge i el material, però no inclou el desplaçament fins al lloc de la sortida.

Política de gestió de dades: Amb aquest formulari, accepto que l’ADENC gestioni i faci ús de les dades proporcionades, sempre dins la normativa vigent del Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 2016/679. L’ADENC utilitza les dades proporcionades per a gestionar les activitats, notificacions i la seva relació contractual amb l'interessat. Puc accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com es detalla a la Política de Privacitat.