Èxit de la darrera jornada d’anellament de la temporada

La pluja no ha deslluït la jornada d’anellament del dia 8 de maig, ha estat la sessió amb més èxit de totes les que s’han fet al riu Ripoll en totes les temporades, s’han pogut anellar un total de 47 ocells d’onze espècies diferents.
Destacaríem, com a novetats l’Oreneta cuablanca (Delichom urbicum) amb 11 exemplars anellats  i la Boscarla de canyar (Acrocephalus scirpaceus), amb dos exemplars. El Balquer és també un ocell que hem anellat per segona vegada al riu Ripoll, i és remarcable la seva presència, segurament es tracta d’un individu que està de pas cap al nord d’Europa, i que ha triat el nostre riu per descansar i alimentar-se. També s’han pogut anellar un total de 8 Orenetes vulgars, que com l’Oreneta cuablanca, estaven caçant per sobre la llera del riu.
Els altres ocells anellats han estat la Merla amb 8 exemplars, el Pardal comú, amb 6 individus, el Rossinyol bord amb 5 ocells anellats, el Rossinyol i el Pardal xarrec tots dos amb 4 ocells anellats, un Pit-roig i una Mallerenga Blava.Fotos de David López Bosch, podeu veure més fotografies de l’autor a:
https://www.instagram.com/davidlopbos/

Balquer

 

Oreneta vulgar

 

Oreneta cuablanca

 

Oreneta vulgar

Escrit per  Daba System

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *