Èxit de la desena Fira Activa’t pel medi ambient de Terrassa!

11 juny 2018
Difusió - Fira Activa't pel medi ambient
0 Comentaris

Aquest any, l’ADENC ha organitzat la desena Fira Activa’t pel Medi Ambient a Terrassa, en la qual es pretén donar a conèixer algunes iniciatives de producció ecològica i comerç sostenible que trobem al territori. La Fira, emmarcada dins la Festa del Medi Ambient de Terrassa, aplega a entitats i grups municipals que tracten temes que van des de la conservació del patrimoni natural, a les energies renovables i al consum i ús de l’aigua.

Cartell de la Fira Activa’t pel medi ambient 2018.

Aquest any, a part dels Voluntaris Forestals de Terrassa, la Fira Activa’t va agrupar a dues empreses que fan sabons i cosmètics naturals; Pellsana, que a part de xerrades sobre tòxics que tenim al nostre dia a dia, promou la utilització de cosmètics naturals, i Sabonium especialitzada en l’elaboració de sabons ecològics a partir d’olis naturals.

Algunes paradetes de la Fira.

La Fira va ser un èxit, i una bona forma de donar-nos a conèixer a Terrassa; vam tenir la oportunitat de fer difusió de les nostres activitats, projectes i campanys, així com aconsellar als diferents terrassencs interessats, en com fomentar la natura a les seves cases i com consumir de forma més sostenible i responsable. No dubteu, que l’any que ve, ens tornarem a trobar a la onzena Fira Activa’t pel Medi Ambient de Terrassa!

El David fent-se selfies inadequats al mig de la Fira.

Escrit per  David López-Bosch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *