Èxit de la setena Festa del Riu

9 maig 2016
Fes reviure el Ripoll - Festa del Riu
0 Comentaris
El diumenge 1 de maig, s’ha celebrat la setena Festa del riu, al berenador del Molí de l’Amat. Les activitats han començat amb un itinerari ornitològic per marge del riu Ripoll amb un recorregut que ha anat des del Molí de l’Amat fins a L’àrea d’esbarjo de Sant Vicenç de Jonqueres i on s’han pogut observar les espècies més pròpies del riu com el Bernat pescaire o la Polla d’aigua.
Les activitats han continuat amb una sessió de ioga,que ha consistit en  uns exercicis de Salutació al Sol, a càrrec de Mònica Vila. Els participants també han pogut gaudir d’una sessió de Reiki a càrrec del “Grup de voluntaris Reiki de l’Elefant Vermell”.
Les activitats infantils han començat a les 10:30 amb una Gimcana sobre els ocells, on els més petits han après a identificar els ocells més propis del riu així com alguns aspectes de la seva vida com la seva alimentació. En les proves de la Gimcana hem comptat amb l’ajut d’alguns membres del grup pro-laboral Xalest que han fet de monitors en una de les proves.També hem comptat amb la col·laboració de CASSA amb diversos jocs sobre l’aigua. “La Casa de l’Oliba” que ens ha portat una mostra de diferents caixes-nius per ocells insectívors, que han despertat la curiositat dels més petits.
Com cada any, a les dotze del migdia s’han aturat les activitats i s’ha repartit xocolata per a tothom, preparada per  “Les mares xocolateres”. Durant tot el matí s’ha comptat amb el servei de bar a càrrec del grup ANDI.
La festa s’ha tancat amb les actuacions del pallasso Pau Pèrrrim Pèssim, que ha fet riure petits i grans  i els músics “Afinant un somni” que ens han ofert el seu repertori de cançons folk-rock.
Des d’aquí volem agrair la col·laboració de totes les entitats que ha fet possible la Festa del riu: CASSA, Prolavoral Xalest, Grup de Voluntaris Reiki l’Elefant Vermell, Mònica Vila, ANDI, Grup d’esplai L’Esparver, el pallasso Pau Pèrrim Pèssim, els músics “Afinant un somni”, les “Mares xocolateres” i “la Casa de l’Oliva”.

 

 

 

Escrit per  Daba System

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *