Èxit de la sisena Festa del riu. Dia dels rats-penats

26 abr. 2015
Fes reviure el Ripoll - Festa del Riu - Ratpenats
0 Comentaris
L’amenaça de pluja no ha espantat als qui han passat aquest matí per la Festa del riu, que l’Adenc a celebrat per sisena vegada al riu Ripoll, a l’àrea de pícnic del Molí de l’Amat.
Les activitats han començat a les deu del matí amb un taller d’iniciació a la Ioga, en el que els participants, han fet un seguit d’exercicis, el que es coneix com “La salutació al Sol” guiats per Mònica Vila.
També a primera hora, el centre de teràpies naturals Tikum, a ofert a tots els que s’hi han acostat, unes sessions de Reiki.
Els més petits han pogut participar en diferents activitats, el joc “els camins de l’aigua”, on els nens aprenen la importància de l’aigua i de fer-ne un ús racional, a càrrec de CASSA, el “joc del riu”, per conèixer els animals que hi viuen, i una gimcana sobre els rats-penats, on els participants han pogut aprendre moltes coses dels rats-penats, on viuen, què mengen, com s’orienten  a la foscor, com podem ajudar a protegir-los, etc. A la gimcana també hem comptat amb la col·laboració del grup Prolaboral Xalest, que  hi han participat com a monitors.
Durant el matí, tot i el poc sol, també s’ha realitzat un taller de cuina solar, tot i que els núvols no han permès que l’activitat es desenvolupés amb normalitat. Mentre que el servei de bar, ha anat a càrrec del col.lectiu ANDI.
A les dotze del migdia s’ha començat a repartir la xocolata amb melindros, que han preparat les “Mares xocolateres” i ha començat l’actuació del pallasso Pau Pèrrim Pèssim, que ha fet riure petits i grans.
La cloenda de la festa ha anat a càrrec del Gegants de la Concòrdia, que han fet ballar tothom amb la música dels seus grallers.
Prova de la gimcana

 

Prova de la gimcana amb els ulls tapats

 

Sessions de Reiki

 

Ballada de gegants

 

 

 

 

 

Joc del riu

 

Taller de ioga

 

Cuina solar

 

Actuació del pallasso

 

Escrit per  Daba System

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *