L’ADENC porta defensant la natura i el territori des del  1982. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració de socis i voluntaris, però també gràcies als donatius puntuals d’empreses i particulars.

Si vols ajudar-nos en la nostra causa, no dubtis en fer un donatiu. Per petit que sigui, tota ajuda ens ajudarà a dur a terme els nostres objectius de defensa del patrimoni natural.

Contribueix a protegir els espais naturals de la Plana del Vallès

Ens ajudes?

També pots fer un donatiu a un dels números de compte de l’ADENC:

Banc Sabadell: ES19 0081 0900 8400 0156 1561

Triodos Bank: ES03 1491 0001 2530 0009 3552

Gràcies al reconeixement de la utilitat pública de l’ADENC els donatius aportats a l’ADENC poden ser desgravats a Hisenda:

  • Les persones físiques poden deduir la quota íntegra de la declaració de l’IRPF d’un 80% de l’import del donatiu per als primers 150 euros de donatiu, i per la resta un 35 %  (o un 40 % en cas de donacions plurianuals d’almenys 3 anys), amb el límit del 10% de la base liquidable de l’impost.
  • Les persones jurídiques poden deduir el 35% del donatiu en la quota de l’Impost de Societats (o el 40 % en donacions plurianuals d’almenys 3 anys).
  • Per sol·licitar l’emissió d’un certificat acreditatiu de la donació efectuada (per a poder desgravar l’import en la declaració de la renda -o en l’impost de societats en el cas de les persones jurídiques) necessitem que ens retorneu el formulari següent.

Amb a la teva ajuda podem defensar el medi ambient i la salut de les persones. Gràcies en nom de la natura i les generacions futures! 

Per qualsevol dubte contacta amb nosaltres!