L’ADENC organitza cada any la Fira Activa’t per al medi ambient a Terrassa. Aquesta fira pretén ser un punt de trobada entre la ciutadania, les empreses i les entitats que ofereixen productes i serveis sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

La fira s’organitza en el marc de la Festa del Medi Ambient que organitza l’Ajuntament de Terrassa al Parc de Vallparadís. L’horari d’aquesta fira serà d’11 a 2 de la tarda.

Durant el matí s’hi poden trobar una mostra d’empreses, entitats i col·lectius que ofereixen productes, serveis i/o propostes per a millorar el medi ambient des de diferents vessants. Es fa una selecció dels participants per tal que hi hagi una diversitat de sectors representats.

Així, la fira “Activa’t per al medi ambient” és una bona ocasió per a conèixer eines que tenim a l’abast que ens permeten convertir-nos en agents actius per a fer del nostre entorn un espai més sostenible. Prioritzar l’ús del transport públic o la mobilitat amb bici, consumir productes alimentaris de proximitat i ecològics, comprar sense embolcalls superflus, fer un ús intensament eficient de l’aigua, estendre la roba en lloc d’utilitzar l’assecadora, millorar l’aïllament tèrmic dels nostres habitatges, instal·lar sistemes passius de climatització (tendals o persianes motoritzades), enjardinar amb espècies autòctones i mantenir-ho sense productes tòxics, dotar el nostre habitatge de sistema de captació solar tèrmica per aigua calenta sanitària, equipar les nostres luminàries amb sistemes de baix consum, contractar energia elèctrica provinent de recursos renovables, vendre o comprar coses de segona ma… Tots podem contribuir en aquesta lluita activa amb petites accions individuals.

Les empreses, les entitats i les organitzacions que oferiu productes i serveis sostenibles podeu inscriure-us a la fira fins al 6 de junyde 2018.

Enguany la fira tindrà lloc el diumenge 10 de juny al Parc de Vallparadís d’11 a 14 h. Es farà en el marc de la Festa del Medi Ambient que organitza l’Ajuntament de Terrassa.

Les empreses i col·lectius que hi participin disposaran d’un espai d’uns 3×3 metres aproximadament, d’una taula i dues cadires. No disposem de carpes ni estands. La participació a la fira és gratuïta, si bé les despeses de gestió, transport i altres aniran a càrrec de l’empresa o col·lectiu participant.

Per tal de fer la selecció de les empreses i col·lectius participants es tindrà en compte la diversitat de sectors representats a la fira, així com l’ordre d’arribada de les sol·licituds de participació.

Aquells que vulgueu participar-hi, ompliu la butlleta abans del 6 de juny.

Fitxa de participació a la Fira "Activa't pel Medi Ambient"

Dades de l'empresa, entitat i/o col·lectiu

Persona de contacte

Productes, serveis i propostes que voleu presentar a la fira

Teniu previst portar carpes, taules o altres elements voluminosos a la fira?

*Les dades personals que els participants facilitin seran incorporades en un fitxer responsabilitat l'ADENC. Podran ser utilitzades per remetre informació sobre les activitats relacionades amb la fira Activa't pel Medi Ambient en les seves diverses edicions i activitats similars. Aquestes dades es tractaran confidencialment i d'acord amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de manera que els usuaris podran accedir, rectificar i cancel•lar les seves dades així com exercitar el seu dret d'oposició dirigint-se a l'ADENC (C/ Sant Isidre 140, 08208 Sabadell, correu@adenc.cat).