L’ADENC som punt de recollida de signatures per la ILP Montseny

EL MONTSENY NO TÉ PREU! DEFENSEM-LO!

Des de l’ ADENC us animem a signar en suport a la ILP Montseny i ara també som punt de recollida de sigantures! Es pot venir a signar a l’oficina de l’ADENC (carrer Sant Isidre, 140, Sabadell). 

L’any 2016 el Pla Especial de protecció del Montseny aprovat el 2008 va ser anul·lat per una sentència del Tribunal Suprem, retornant a la situació legal del 1977. A dia d’avui, els valors ambientals del massís i la seva contribució al manteniment d’unes condicions de vida sostenibles, estan en perill. Davant d’aquesta situació, tips d’esperar respostes de l’Administració, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, conjuntament amb les entitats DEPANAEcologistes en Acció i SEO/BirdLife, han presentat al Parlament de Catalunya una proposició de Llei de declaració del Parc Natural del Montseny, de Paratges Naturals d’Interès Nacional i de Reserves Naturals Integrals

La proposició de llei ha de comptar, com a mínim, amb el suport de 50.000 signatures perquè pugui ser discutida al Parlament i tingui la possibilitat de ser aprovada.  Podeu trobar més informació en el següent enllaç.

 

Escrit per  Adenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *