L’ADENC és una associació ecologista i naturalista, creada l’any 1982. És una entitat sense afany de lucre, declarada d’utilitat pública, que té com a objectiu defensar i estudiar la natura.

Amb una dilatada experiència en la realització d’activitats de protecció del medi ambient a la comarca del Vallès, l’ADENC lluita i treballa per un futur en què modernitat i medi ambient puguin conviure en harmonia en un món on impera la degradació del medi natural i la sobreexplotació dels recursos.

Què fem?

ACTUEM

Vetllem pel manteniment dels valors naturals del Vallès i estem alerta d’aquelles actuacions, tant públiques com privades, que poden tenir una incidència remarcable en el nostre territori.

Actuem d’interlocutors amb les administracions públiques i, si cal, presentem alternatives, fem estudis i impulsem campanyes de sensibilització.

EDUQUEM

L’ADENC aposta per fomentar els valors de respecte per la natura entre els més joves i ho fa de manera activa, organitzant tallers naturalistes i de sensibilització adaptats a la pedagogia escolar. 

GAUDIM DE LA NATURA

L’ADENC acull aquelles persones interessades a introduir-se o aprofundir en el coneixement del món natural.

Organitzem cursos, xerrades, exposicions i sortides de camp, que abracen temes tan variats com la botànica, l’ornitologia, la micologia, la geologia, la ciència ciutadana, i també la salut i les relacions de les persones amb el medi ambient. 

PARTICIPA-HI!

Les persones hem de ser el principal motor que impulsi el respecte pel medi natural. L’ADENC necessita i valora aquesta participació social per aconseguir un món més equilibrat i sostenible.

Com podeu participar-hi?

    Fes-te soci

    Fes-te voluntari

    Fes un donatiu

    Apunta’t a una activitat

 

COMPROMÍS DE TRANSPARÈNCIA

A l’ADENC estem compromesos amb la transparència, i per això tenim publicada tota la informació sensible de l’entitat. En aquest sentit, disposeu de les memòries i programes anuals a l’apartat “Memòries”. També podeu consultar aquí la documentació de l’entitat.

    Estatuts vigents de l’ADENC

    Inscripció al Registre d’Associacions

    Certificat d’entitat sense ànim de lucre

    Declaració d’Utilitat Pública