Les Cargolines de l’ADENC es posen en marxa!

29 set. 2021
Cargolines
0 Comentaris

Descobreix les cargolines de l’Adenc!  Aquest octubre, comença l’aventura!

Les Cargolines de l’ADENC és un projecte pensat pels més petits de la casa. Després d’anys fent sortides naturalistes, estudis i activitats per les escoles des de l’ADENC apostem per crear un espai on despertar l’interès naturalista i aprendre i descobrir el medi natural vallesà. L’escola de naturalistes de les Cargolines forma part d’ADN ADENC, un projecte pensat per potenciar  i dinamitzar l’àmbit de la Via Verda Sant Llorenç-Collserola.

Comença un nou curs i les Cargolines de l’Adenc tornen amb molta força!  Les escoles naturalistes, a banda d’esdevenir una opció sana i enriquidora d’activitat extraescolar o de casals de vacances, esdevé una font inexorable d’inspiració i energia positiva en un món percebut sovint massa trist. La metodologia pedagògica varia entitat a entitat, però tenen com a base compartida el respecte al ritme de la canalla, la correcció científica i la coherència ecològica.

Què fem? Jugarem, farem activitats relacionades amb la natura i el medi ambient, i fins i tot farem una sortida amb algun expert! Les activitats es realitzaran els dissabtes al matí, i estan pensades per infants de 8 a 12 anys. Però també farem alguna activitat puntual per a joves.

Ens veurem cada dissabte de 9:00 h fins a les 13:00 h (aproximadament). Amb punt de trobada a Terrassa i Sabadell.


La primera activitat serà gratuïta i els familiars podran acompanyar els infants i conèixer el projecte de les cargolines (si les mesures per la Covid-19 ho permeten).  

Per a més informació envieu un correu a cargolines@adenc.cat

Us esperem a totes!

Escrit per  Adenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *