Nova jornada d’extracció de canya al riu Ripoll

2 des. 2018
Extracció de canya - Fes reviure el Ripoll
0 Comentaris

El voluntaris de l’Adenc, s’han trobat aquest diumenge 2 de desembre per continuar treballant en la recuperació ecològica del riu Ripoll.

Aquest ha estat un matí assolellat, fantàstic per anar a treballar al riu. Els voluntaris ens hem trobat a les 10 del matí a la zona de Jonqueres, on les feines s’han centrat principalment en la desbrossada de canya i esbarzer en una zona molt propera al talús.

Amb molt de compte, per no malmetre els arbres, el voluntaris ens hem dedicat a treure tot l’esbarzer i la canya que estava ofegant els freixes, saücs i arç blancs que es van plantar fa deu anys. En aquesta zona l’esbarzer s’ha expandit molt aquest estiu i ha calgut fer una aclarida per permetre que els arbres puguin continuar creixent.

Aquesta és la darrera jornada de treball d’aquest any, les tasques de recuperació ecològica del riu Ripoll es reprendran el 2019, ja en el nou tram adoptat per l l’Adenc que va de la Font dels Gitanos fins a la passera de Les Clotes, tot i caldrà dedicar una nova jornada de treball a acabar de retirar l’esbarzer a la zona de Jonqueres.

Voluntaris al treballant al riu Ripoll

Escrit per  Mireia Calvet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *