Responem al despropòsit! Aturem el procés del macropolígon Bellots II

20 des. 2021
Acció Territorial
0 Comentaris
La Plataforma Tu Ets Entorns Terrassa convoca a una concentració de rebuig a l’aprovació definitiva de la modificació del POUM el dilluns 20 de desembre de 2021 a les 19h, al Raval de Montserrat de Terrassa.  
Dimarts 14 de desembre es va fer públic que la Generalitat va fer l’aprovació definitiva de la modificació del POUM de Bellots II que facilita la implantació del macropolígon de logística en aquest valuós espai agrari (https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/416639/territori-facilita-creacio-nou-sol-industrial-logistic-terrassa-abrera). El pas, per més que previsible, dona continuïtat a les facilitats que s’estan posant al procés urbanístic i confirma la sintonia entre el govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Terrassa per deixar carta blanca a la destrucció de l’entorn dels Bellots.

Tanmateix, si bé es continua venent com el darrer pas (https://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/79661/tots/vistiplau-definitiu-ampliar-poligon-bellots-ii-terrassa-), des de les entitats promotores de la Plataforma Tu Ets Entorns remarquem que no és més que una fase més dins del procés urbanístic, i que encara falten altres passos com la redacció i aprovació del Pla Parcial. Per tant, tot es tracta d’una qüestió de voluntat política d’aturar i revisar el procés.

Per això creiem que no ens podem quedar de braços plegats. Així, les 30 entitats i moviments veïnals i socials que formen part de la plataforma convoquen a què la ciutadania doni resposta a la sentència aquest proper dilluns 20 de desembre a les 19.30h al Raval de Montserrat, per mostrar el rebuig i acabar l’any recordant que no tolerarem un procediment opac i que falta voluntat política per a complir amb els reptes de la crisi climàtica, ambiental i social que estem vivint.

Seguim dempeus per aturar el despropòsit!
Salvem els Bellots!

ADENC
20 de desembre 2021

Escrit per  Adenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *