Resultats dels pressupostos participatius Construint Ciutat 2019

29 gen. 2019
Sense categoria
0 Comentaris

Aquest dilluns 28 de gener l’Ajuntament de Sabadell va organitzar una roda de premsa per presentar els resultats dels pressupostos participatius Construint Ciutat 2019 al Casal Pere IV de Sabadell,  i el projecte “Vivim, respirem, rePLANTegem Sabadell” ha estat un dels escollits!

Vivim, respirem, rePLANTegem Sabadell ha estat el projecte en l’àmbit del servei comunitari amb més suports obtinguts en el programa Construint Ciutat del 2019. El programa és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell que promou la participació ciutadana per tal de decidir millores en l’espai públic i projectes per potenciar la cohesió social a la ciutat.

El projecte el coordinarem tècnics d’ ADENC, UrbaNins, el CREAF i el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC). L’objectiu del projecte és millorar la qualitat dels espais urbans de Sabadell, fent-los més acollidors per les persones i tots els seus habitants. Una iniciativa per reverdir la ciutat, augmentant la biodiversitat i millorant la qualitat de l’aire. Si voleu saber una mica més sobre projectes de millora de l’espai urbà, aquí teniu un vídeo que a nosaltres ens ha inspirat!

I justament avui, una col·laboradora del projecte, la Cristina Terraza, ha guanyat un dels premis que atorga la Fundació Autònoma Solidaria (FAS) en el marc del Desenvolupament Sostenible i Justícia Global pel seu Treball Final de Grau “Replantegem la ciutat”. Estem d’enhorabona!

Volem agrair el suport de totes, sense vosaltres no hauria estat possible!

 

 

 

 

 

 

Escrit per  Adenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *