Un any més l’ADENC ha organitzat la Fira Activa’t pel Medi Ambient a Terrassa!

Un any més l’ADENC ha organitzat la Fira Activa’t pel Medi Ambient a Terrassa, en el marc de la 28 Setmana del Medi Ambient de l’Ajuntament de Terrassa.

 

La Fira Activa’t pretén donar a conèixer algunes iniciatives de la ciutat que ofereixen productes, serveis i propostes que ajuden a dur una vida més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Aquest any hem comptat amb la participació de l’Ecobotiga l’Egarenca i Vímet Cooperativa, dues entitats que ofereixen productes alimentaris ecològics i de proximitat, juntament amb les llavors ecològiques de Madre Tierra semillas biológicas. Les companyes de IU-Bag  durant tot el mati van oferir les seves receptes d’elaboració lenta, amb consciència i de manera tradicional, un vermut boníssim!

A la fira també es van poder conèixer les propostes de mobilitat sostenible que fa la cooperativa Som Mobilitat a través del seu Grup Local de Terrassa, i també, gràcies a Domotic Confort Fotovoltaica es va poder conèixer la proposta d’incorporar l’energia fotovoltaica a les nostres llars.

Els més petits van poder participar en el joc de Sunset Planet que fomenta les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar i busca una conscienciació del públic infantil respecte la gestió dels residus urbans. Una jornada matinal on van acolorir els personatges del joc!

La Fira va ser un èxit i una bona forma de donar-nos a conèixer a Terrassa; vam tenir la oportunitat de fer difusió de les nostres activitats, projectes i campanyes, enguany centrades en la custòdia del Parc Grípia Ribatallada i el foment de la biodiversitat urbana.

Moltes Gràcies a l’Ajuntament de Terrassa per l’organització de i també a totes les entitats per acompanyar-nos, i a totes les que vau venir! Fins la propera!

Escrit per  Adenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *